Carrousel COPD: "Het draait niet alleen om de pufjes"

Organisatie
RHOGO
Datum
06 maart 2024, 18:00u - 20:45u
Locatie
Steijnlaan 16, 1217 JS, Hilversum
Scholingsduur
2.45
Accreditatiepunten
nee
Doelgroep
POH-S

COPD is zoals wij allemaal weten een nare en onherstelbare longaandoening, die veel aandacht vraagt van zowel de patiënt als van de POH. De laatste jaren is heel veel meer bekend geworden hoe de kwaliteit van leven van een patiënt met COPD enorm kan verbeteren. Wat wil de patiënt zelf, welke vragen stellen andere hulpverleners en welke disciplines kunnen een rol spelen en wanneer? Dit zijn zomaar een paar vragen......

Wij beloven je dat deze bijeenkomst geen gewone nascholing zal zijn, maar vooral een interactieve avond, waarbij ook de longfysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, maar ook een COPD-patiënt onderdeel gaan zijn.

Na afloop weet je wie wanneer een rol kan hebben in de behandeling van een patient met COPD, wat de COPD-patiënt echt van ons nodig heeft en welke invloed wij kunnen hebben op het welbevinden van deze categorie patienten.

Ontvangst 17.30 met eten, start scholing 18.00-20.45.

Deze scholing is kosteloos voor deelnemers aan de COPD ketenzorg. Voor overige deelnemers vinden wij het leuk als je aansluit maar vragen wij een vergoeding van 50 euro. 

Bij annuleren binnen een week voor aanvang van de scholing zijn we genoodzaakt om een gedeelte van de door ons gemaakte kosten te berekenen. Dit is een bedrag van 50 euro. 

Voor vragen: ketenzorg@rhogo.nl