Boostervaccinatiegraad regio Gooi en Vechtstreek

17 feb 2022

De gemiddelde boostervaccinatiegraad in de regio Gooi en Vechtstreek ligt met 60% net boven het  landelijk gemiddelde. Toch zijn er een aantal wijken in de regio waar de (booster)vaccinatiegraad achterblijft. Ook in andere wijken zijn er mogelijk nog mensen die twijfelen over de boosterprik. Daarom voorzien we u graag van informatiesheets over coronavaccinatie om indien gewenst te tonen op uw informatiescherm in de wachtkamer. U helpt op deze manier om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om een (booster)vaccinatie te halen of hun vragen te stellen aan een zorgprofessional.

Boostervaccinatiegraad blijft achter in een aantal wijken in Huizen, Hilversum en Bussum
Volgens de RIVM cijfers blijft vaccinatiegraad in Huizen achter in de wijken Stad en Lande, Bovenmaten en Huizermaat Noord. In Hilversum is dit het geval in de wijken Centrum, Noord-oost en Oost en in Bussum in de wijk Eng.

U vindt 3 wachtkamerschermsheets in de bijlage van deze mail

  • BOOSTERHUIZEN  - Vrijdag 18 februari van 9.00 - 12.00 uur prikken zonder afspraak in  Wijkcentrum Meentamorfose Huizen
  • BOOSTERHILVERSUM - Prikken zonder afspraak – dagelijks van 8.30 -16.30 uur aan de Verlengde Zuiderloswal in Hilversum
  • VRAGENOVERCORONA- Vragen over corona(vaccinatie)? – Bel of chat met een zorgprofessional  

 Booster Hilversum

Booster Huizen

Vragen over corona

Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn als het gaat om voorlichting over coronavaccinatie richting patiënten, horen wij dit uiteraard graag.

GGD Gooi en Vechtstreek